Една от най-популярните ни психоложки – Мадлен Алгафари, е станала страшна

...
Една от най-популярните ни психоложки – Мадлен Алгафари, е станала страшна
Коментари Харесай

Мадлен Алгафари дере клиентите си, няма да повярвате каква тарифа е обявила терапевтката само за час!

Една от най-популярните ни психоложки – Мадлен Алгафари, е станала страшна скъпчийка. Терапевтката масово дере пациентите си с по 80 лв. на час, което е много скъпа цена на фона на междинната такса от 40 лв.. На всичкото от горната страна сеансите й постоянно минават в трудно четене на личната си лирика, твърди  " Таблоид ".  Алгафари обаче употребява известността, която й осигуриха малките екрани и прибира пари като за обзор при професор, въпреки въобще да не е хабилитирана.

Синеоката половинка на пиара Нидал Алгафари считала, че евтините сеанси не оказват помощ на болните, тъй като тогава те нямат доверие в лекуващия. Освен това русокоската ползва и нетрадиционни способи – защото в последните години написа стихове, психоложката ги трансформирала в терапия. „ Всички знаем, че хубавите, подобаващи думи лекуват. А поезията е музика за душата”, обяснявала Алгафари на сътрудниците си.

Въпреки високите цени, кабинетът й бил цялостен с гости, а свободни часове се записвали за месец напред. Единствено на по-евтини цени психоложката приемала възрастни хора и студенти, които нямат опция да заплащат галактически цени за слушане на дилетантски стихчета. Пациенти на Алгафари потвърдиха, че хитрушата разчита в множеството случаи на нетрадиционни способи, само че пък постоянно реализира триумф и позволява психологичните проблеми на закъсалите.

В същото време хубавицата не се стопира да провежда семинари и да води работа в групи, като тематиките са най-разнообразни – за това по какъв начин да сме сполучливи и изобретателни до родителските неточности. На форумите си Мадлен се радвала на доста гости и съществено внимание даже от здрави хора, които идвали, с цел да подредят житейски нещата си по най-правилния метод..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР